Jdi na obsah Jdi na menu

Zimní radovánky

11. 12. 2010

 

Už je zima, už je sních, pojďme jezdit na saních !!! Po celkem pěkném podzimu udeřila zima v pravém smyslu slova. Já jsem si po tolika letech odvykla na sních a bílé Vánoce, a teď si na to pořád nemůžu zvyknout !!! A co teprve Hanny a Keš. Tak popořadě.

Na podzim Hanny narazil při každodenním honění s Kešem do stromu. A byl z toho hrozně otřesený a v šoku. Celý týden se vzpamatovával, chudáka Hannyho bolela záda a když už jsme mysleli, že to bude dobrý, tak se to zhoršilo. Najednou celý den nejedl, pořád spal, byl apatický a smutný, tak jsme neváhali a jeli za veterinářem. Výsledek?? Hanny neměl žádné konkrétní onemocnění, dostal 2 injekce, že prý ho bolí břicho. Příští den, už byl jak rybička :)

Celý podzim jsem chodila s Kešem a Hannym do lesa, tak se pěkně prolítali a pak doma padli radostí a únavou. Na agility jsem s nimi přestala chodit, jelikož máme cvičiště venku a nikdo mě nepřiměje, abych tam s nimi v takovém mrazu lítala!!!

Hanny dostal novou bundičku s odrazkama, které chrání i břicho a Keš dostal tu po Hannibalovi, protože je delší a navíc Kešovi zima a sních vůbec nevadí, on si sedne do sněhu a přemýšlí a kouká, zatímco já ho volám, on si tam klído píďo sedí :) Holt každý je jiný.

A navíc to vypadá, že z Keše roste greyhound :)

Co nás čeká a nemine??? výstava DUOCACIB v Brně, ale v našem případě jen na 1 den :)

 

 

pc100885.jpg

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

pc100878.jpg

    

 

 

 

 

 

 

 

 

pb110864.jpg

    

 

 

 

 

 

 

 

 

pa280842.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pa280855.jpg