Jdi na obsah Jdi na menu

Rabbit Trophy III. Hubertus 23.10.

17. 11. 2011

 

Na podzim jsem chtěla, aby si Keš i Hanny spnili licence, ale člověk miní a lidé mění !!!! Naplánovali jsme coursing v Rybnících, bohužel ten byl zrušen, pořadatelé také mohli dát vědět dříve, že se to nebude konat....Dalším plánem byly Kralupy, ale...když jsem viděla na kdy je stanovana přejímka (7-7.30) tak jsem to vzdala, protože to máme celkem daleko, a to jsem udělala dobře, když jsem si pak přečetla, co se tam dělo...viz zde příspěvek od Štěpána Chuchmy http://cs-cz.facebook.com/pages/Whippet-Fun-Club/101675538584?sk=wall

Štěstím bylo, že klub anglických dostihových plemen pořádal závod, tak jsme se ho na poslední chvíli zúčastnili, byla příšerná zima, kolem 0 stupňů, všude mlha a nevlídno, celkem to odsípalo a byly jsme na řadě. Mezi 1. a 2. během jsme si odskočili na pitíčko a papáníčko do místní hospody, díky bohu, že tam byla, pěkně jsme se tam prohřáli :)

K mému překvapení, bylo na startovní listině stanoveno, že Hanny a Keš poběží spolu, což jsem si tedy nedovedla moc dobře představit...A přestože jsem měla nahlášeno 1x solíčko pro oba a pak teprve společný, běželi oba 2x společný.

Co se týče trati, nebyla podle mého gusta, mám raději vlnitý povrch, ale na druhou stranu fotbalové hřiště bylo upraveno výborně, žádná nerovnost nebo kamínek, zde nemůže dojít k žádnému zranění a to je přece, to hlavní !!!!

Jak dopadli? Výborně :) Oba mají splněno, na rovince ukázal Keš svou sílu a předběhl Hannyho asi o 5 m, ale jakmile zajíc zatočil, bylo mu to k ničemu, protože v té rychlosti než zatočí, tak ztratí, to co nabral, zatímco Hanny se bleskově stočí a je u zajíce :)

Hanny skončil na 3.- 4. místě a Keš ten byl 9. z 11.

 

dsc06237.jpg

 

 

 

 

 

 

 

foto: Jitka Honzíková