Jdi na obsah Jdi na menu

NVP Klatovy a jiné

2. 9. 2011

 

Národní výstava v Klatovech

V Klatovech byl hrozný pařák, hrozné dusno a žadný stín pro psy. Chudáci chundelatí psy, kteří museli v tomto žhnoucím pekle čekat a pak se ještě vystavovat. V tu chvíli si vždycky říkám, má smysl trápit psy s absolutně nejistým výsledkem ??? Bohužel zjišťuji, že v našem případě to smysl nemá .... Vzpomínám na vlkodava, který už nechtěl v kruhu běžet, bránil se a sýpal, ale aby pan rozhodčí z Holandska to trošku urychlil, to také ne!!!! olala, co to je za člověka !!! Nechápu, proč organizátoři tyto psy nedali vždy na začátek dané skupiny. Asi si tím někdo nechtěl komlikovat život...

 výsledek V3

 

 imgp4580.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Národní výstava v Mladé Boleslavy

V Mladé Boleslavy jsme s Hannym moc nezabodovali...Což bylo způsobeno hlavně tím, že Hanny má trauma z výstavního stolu, čili jakmile ho na něj postavím, je konec a Hanny chce utéct pryč...takže jsme skončili poslední. Na druhou stranu cvičili jsem s Hannym v pauzách různé cviky z dogdancing a Hanny překvapivě dobře reagoval a poslouchal, což mě opravdu mile překvapilo :)))

 výsledek VD

 

 koj.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Speciální výstava chrtů Konopiště

" Chčije a chčije" tímto výrazem by se dala popsat tato výstava. Od ráno pršelo, takže jsme čekali, než se budeme vystavovat v autě, Hanny nijak neprotestoval a pěkně si hověl a spal. Rozhodčí byl ze Srbska a upředňostňoval hubené a ne moc statné psy, což Hanny přesně je. Z 3 pejsků jsme skončili 2.

výsledek V2, res Cac

 

 pej.jpg