Jdi na obsah Jdi na menu

MVP Brno 5.2.2010

16. 2. 2011

 

Bylo šest hodin ráno a vydali jsme se s Hannym do Brna. Cesta pěkně odsejpala a na to tata jsme byli v Brně, před výstavištěm se táhla dlouhá fronta aut asi 500m, to čekání bylo příšerné,  s tím by pořadatelé propříště měli něco dělat !!!

K našemu kruhu jsme se dostali jen taktak po 9h, rozbalili jsme stan a pozorovali konkurenci. Posuzoval švédský rozhodčí Goran Bodegard, který byl hrozně pomalý, alespoň podle mě, kruh, postoj, ještě jeden kruh a ještě postoj, ale chválím ho za to, že každému nastavil stejný metr, každý dělal to samé, Jenže to už bylo po jedné hodině a my jsme se konečně dostali na řadu, v kruhu nás bylo celkem 6, ačkoli v katalogu nás bylo hlášeno 5. Hanny byl jako obvykle hrozně nervózní a celý se třásl, tím pádem postoj stál za to :))) Skončili jsme 3 z 6, což není na první pohled nejhorší, ovšem se známkou velmi dobrý, po slédnutí celkových výsledků, musím uznat, že rozhodčí byl velmi přísný, oba dva dny zvítězili pejskové z ciziny, ovšem lze jim říkat pejskové, NIKOLI !!!!! nazvala bych je prasátka, protože byli tak tlustí a nepředstavitelně přerostlí !!!! Holt má každý rozhodčí jiný názor a s tím se musíme smířit !!! Tak snad příště dopadneme lépe, ovšem na seveřana už nepojedeme !!!!

1. Color magic Modrý Hit, 2. Hannibal od Hněvína, 3. Rhadamantys Ayort Back 4. Rivarco Teller of Tales  4. Romulus Ayort Back a 5. Saffron z Úplňku

vlcsnap-78805.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 A zde vítězové

1. Rivarco Teller of Talles V1

2. Color Magic Modrý Hit  V2

3. Hannibal od Hněvína  VD3

4. Saffron z Úplňku  VD4

vlcsnap-81463.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vítězný pejsek ala prasátko nebo spíše pašina Rivarco Ultrarapid z Itálie, ale panička z Ruska

  • k této ekipě z Ruska patřili celkem 4 lidé
  • 2 z nich dámy - handlerky
  • 1 pán = vypadal, jak mafián a anorektik dohromady - mrkněte zde  http://www.mariadogs.ru/
  • 1 hlídač, který celou dobu seděl u klecí se psy a byl na ně jako pes

 

vlcsnap-80004.png