Jdi na obsah Jdi na menu

Jarní pohár Kolín 20.4.

22. 4. 2013

Počasí si s námi opravdu zahrává, ale kdo to má pořád trpět! Naštěstí v sobotu 20.4. to ještě šlo, tráva bylo pěkně mokrá, takže pejskům tolik nezatěžovala klouby a horko také nebylo. Překvapivě zde nebylo tolik účastníků, takže všechny běhy celkem rychle utekly :) A já si po tomto dostihu musím vylepšit házení kluků do boxů, protože to bylo otřesné!!!

Kešík klasicky běžel ve sprinterech, kde se utkal s Pythagorasem a svojí ségrou Curry. A musím říct, že to Curry našemu Kešovi pěkně nandala :) Předběhla ho možná o 2 metry!!! Ale není se čemu divit...Keš váží dobrých 20 kg a Curry má určitě mnohem méně...takže srovnávat se to opravdu nedá :) Ve své kategorii Keš vyhrál nad Pythagorasem Ayort Back.

 

kolin-iv.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanny poprvé běžel v klasické kategorii. V obou bězích skončil poslední, s čímž jsem také počítala, jelikož se nemůže srovnávat s dostihovými psíky. Ve finálovém běhu Hanny v zatáčce začal pěkně dobíhat Merlina Vlapana a už byl na stejné úrovni a najednou byl zase 2 metry za ním, tak buď mu došly síly a nebo prostě není zvyklý běhat s tolika psíky...Ale to je jedno!!!

 

kolin-iii.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyhlášení sprinterů: 1. místo Cash of Carinae a 2. místo Pythagoras Ayort Back

kolin.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyhlášení klasiků:  1. Cooper of Carinae 2. Jasper BSD 3. Avatar z podsmrčků, 4. Lloyd Vlapan 5. Merlin Vlapan 6. nedostihový Hannibal od Hněvína

kolin-ii.jpg