Jdi na obsah Jdi na menu

Dostihový trénink v Kolíně 19.6.

19. 6. 2010

 

V sobotu jsme se zúčastnili našeho prvního tréninku dostihů. Trénink se konal až v Kolíně a my jsme se několikrát na cestě ztratili, a to nejen sem ale i když jsme jeli domů...Kdo se nezeptá kolemjdoucích či nemá šestý smysl, tak dráhu v Kolíně nenajde, značky s nápisem dostihová dráha jsou zde 2, ale jsou nesmyslně kousek před závodištěm...

Shodli jsme se na tom, že Hanny tedy nejdřívě zkusí rovinku. A potom zjistíme, zda má zájem o kůži či ne. Nejdříve začali pejsci běhat ovál a až tak po hodince jsme se dostali na řady my. Postavili jsme se na místo, pán Hannymu ukázal kůži a zatřásl s ní. Pak pustil kůži a Hanny za ní běžel, hurááá :) Dokázal to, je to pašák !!! Přeci je v něm ten chrt, který loví " na viděnou ", čili když něco vidí se hýbat, běží za tím. Hanny s radostí doběhl a po chvilce si šel zaběhnout rovinku znovu, tentokrát ho držel na startu brácha Tom. Opět vše dopadlo skvěle a Hanny zaběhl perfektně.

Kdo všechno si zatrénoval: italský chrtík, whippet, greyhound, podenco, vlkodav, afghánský chrt, barzoj, basenži a jeden zvláštní pejsek, " směska" ale tak úžasně namíchaná, na konci ocásu měl oháňku jako lev a celkově vizáží, především hlavou lva velmi připomínal.

Dráha v Kolíně je vybudovaná pro 2 distance 360 m a 480 m. Dokonce se zde nachází i malé občerstvení, což jistě každého potěší. Jen ty toalety a sociální zařízení by se mohlo zlepšit !!!

 p6190705.jpg

 

 

 

 

 

 

 

vlcsnap-7943.png